[su_row] [su_column size=”1/1″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″] telephony
[/su_animate] [/su_column] [/su_row] [su_row] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

Τηλεφωνικά Συστήματα Ξενοδοχείων

Η Simple Data Telecoms είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των τηλεφωνικών συστημάτων φιλοξενίας με μια αξιοζήλευτη φήμη για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Διασφαλίζοντας την ευχάριστη διαμονή

Το goBroadband feature set είναι μια κορυφαία υπηρεσία και εγγυάται ότι οι επισκέπτες θα βιώσουν μια ευχάριστη , χωρίς ταλαιπωρία διαμονή μαζί σας . Όποιο και αν είναι το μέγεθος του ξενοδοχείου σας , έχουμε ένα ιστορικό – ρεκόρ στη δημιουργία ενός οικονομικού , ανθεκτικού στο μέλλον τηλεφωνικού συστήματος ξενοδοχείου και Wi – Fi με την πλήρη υποστήριξη στον πελάτη και back-up .

[/su_animate] [/su_column] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

Λύσεις επικοινωνίας

Η ειδικότητα μας στον αυτόν τον τομέα σημαίνει ότι αν χρειαστεί ένα κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, ένα αυτόματο τηλεφωνητή, φωνητικό ταχυδρομείο επισκεπτών,λογιστική κλήση πελατών ή ενσωμάτωση PMS,μπορούμε να σας παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση που να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.

Εντυπωσιακός εξοπλισμός

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού Wi-Fi για ξενώνες.Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αμερική και την Ευρώπη,τα αντικείμενα αυτά είναι όμορφα κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.

[/su_animate] [/su_column] [/su_row]