Η πληθώρα τεχνολογιών, κατασκευαστών και λογισμικού middleware αναγκάζει τους τηλεπικοινωνιακούς φορείς να αναζητήσουν μία ενιαία λύση “όλα-σε-ένα” που να μπορεί να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα αυτόνομα συστήματα διαχείρισης με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Η σουίτα ενιαίας διαχείρισης uni|MS™ αποτελεί μία κορυφαία λύση επίβλεψης και διαχείρισης σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Η υψηλή της αξιοπιστία καθώς και η υποστήριξη πολλαπλών τεχνολογιών την καθιστούν κατάλληλη για τη διαχείριση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, δικτύων και υπηρεσιών.

Η σουίτα uni|MS™ ενσωματώνει ισχυρά χαρακτηριστικά τα οποία επεκτείνουν τις δυνατότητες διαχείρισης πέραν των ορίων ενός element manager, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για ακριβές επενδύσεις σε συστήματα OSS.

Εκμεταλλευόμενη της αρθρωτής αρχιτεκτονικής καθώς και της μοντέρνας σχεδίασης, που βασίζεται σε τεχνολογία JAVA / J2EE και που είναι κατάλληλη για όλα τα λειτουργικά συστήματα, η σουίτα uni|MS™ απλουστεύει τη διαχείριση μεγάλης γκάμας συσκευών δικτύου με πλούσια χαρακτηριστικά, προσφέροντας παράλληλα μεγάλες δυνατότητες επέκτασης.

Η προχωρημένη αρχιτεκτονική σχεδίαση καθώς και η ευέλικτη πολιτική αδειοδότησης, καθιστούν τη σουίτα uni|MS™ ιδανική λύση για όλα τα δίκτυα, ανεξαρτήτως μεγέθους, επιτρέποντας έτσι στους τηλεπικοινωνιακούς φορείς να επενδύσουν μόνο σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες.

 

Add a Comment

You must be logged in to post a comment