Samsung LYNK REACH®

Το παρόν σύστημα διαχείρισης Hospitality TV επιτρέπει στους επιχειρηματίες των μονάδων φιλοξενίας να ελέγχουν κεντρικά πολλαπλές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της Samsung και να εμφανίσουν προγραμματισμένο περιεχόμενο, για να προσφέρουν στους επισκέπτες μία εμπειρία στο δωμάτιο που θα τους κάνει να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Έλεγχος Περιεχόμενου από μία κεντρική τοποθεσία

Το Samsung “Lynk Remote Enhanced Active Control for Hospitality” (REACH) είναι μία λύση τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση και συντήρηση του περιεχομένου της τηλεόρασης του δωματίου, συμβατό με όλες τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της Samsung. Από την πλευρά του τεχνικού εξοπλισμού, ο REACH Server και ο απομακρυσμένος έλεγχος επιτρέπει την ενημέρωση και τη ρύθμιση των ψηφιακών τηλεοράσεων (DTVs) όσον αφορά τα σήματα ραδιοσυχνοτήτων (RF) για να αποφευχθεί η χρονοβόρα χειροκίνητη ενημέρωση. Από την πλευρά του λογισμικού, το Lynk REACH έχει σχεδιαστεί με στόχο την εύκολη στη χρήση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έλεγχος Περιεχομένου εκατοντάδων ψηφιακών τηλεοράσεων σε μία στιγμή

Εξαλείψτε τις επισκέψεις σε κάθε δωμάτιο, χρησιμοποιώντας μία σύγχρονη λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση. Ο REACH Server προσφέρεται με ενημερωμένο firmware, όπως και με άλλες ρυθμίσεις για την τηλεόραση μέσω σημάτων RF. Οι ενημερώσεις είναι απλές και ταυτόχρονες, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάτε σε κάθε δωμάτιο για να ενημερώσετε κάθε τηλεόραση μέσω USB Cloning.

Με αυτό τον τρόπο, το προσωπικό σας έχει περισσότερο χρόνο να επικεντρωθεί σε επιπλέον τρόπους για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Προσφέρεται Ευκολία στην Πρόσβαση

An intuitive user interface (UI) provides fast access to content for Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διαχείρισης (UI) προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο που προορίζεται για τους επισκέπτες και σχεδόν σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση προς τη διοίκηση. Η βελτιωμένη οπτική αντίθεση μεταξύ της λίστας των ρυθμίσεων και το παράθυρο εργασίας, βοηθά τους εργαζόμενους να βρουν εύκολα τη ρύθμιση ή το στοιχείο που πρέπει να τροποποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.

Το UI παρέχει επίσης ζωντανή προεπισκόπηση του στοιχείου για να επιβεβαιώσετε ότι η ρύθμιση επιλέχθηκε, όπως την είχατε προγραμματίσει.

Προσθέστε μία Εμπειρία Residential TV

Φέρτε μία εμπειρία πλοήγησης Residential TV στο δωμάτιο με τον Οδηγό Διαδραστικού Προγράμματος (IPG).

Τα δεδομένα IPG παρέχονται μέσω μίας συνδρομητικής υπηρεσίας από τον πάροχο του περιεχομένου σας ή τον πάροχο του συστήματος σας. Η συσκευή REACH μπορεί στη συνέχεια να τραβήξει τα απαραίτητα metadata από πολλαπλές πηγές σε πολλές μορφές. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν προβολή εικόνα σε εικόνα, λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα και μία βολική λίστα απεικόνισης των καναλιών.

Ταχεία Παροχή πληροφοριών στα δωμάτια επισκεπτών

Η παροχή πληροφοριών δύναται να γίνει αυτόματα με το headline-style scrolling ticker. Η λειτουργία LYNK REACH ticker παρέχει πληροφορίες ενημέρωσης για τα δεδομένα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους επισκέπτες, όπως οι τοπικές καιρικές συνθήκες ή πληροφορίες για εκδηλώσεις.

Επιπλέον, οι διευθυντές των ξενοδοχείων μπορούν να δημιουργήσουν και να ενημερώσουν με στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα ή περιεχόμενο, ενώ εμφανίζουν ένα interface που ταιριάζει άψογα στην εμπορική τους πολιτική.

Βελτιστοποιήστε το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας

Η ολοκληρωμένη λύση χρησιμοποιεί τον υφιστάμενο εξοπλισμό της υποδομής, μειώνει το κόστος εργασίας και λειτουργίας και εξαλείφει την ανάγκη για αποκωδικοποιητές και άλλες συναφείς συσκευές.

Για τις εγκαταστάσεις αυτές, που χρησιμοποιούν υποδομές RF σήμερα, το Lynk REACH είναι ένας ιδανικός τρόπος για την πλέον αποτελεσματική παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου.