WaaS: Wi-Fi as a Service

 

[su_row] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

unnamed

[/su_animate] [/su_column] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

Η Telecoms Simple Data, κορυφαίος πάροχος δικτύων Wi-Fi υψηλής απόδοσης, παραδίδει υπηρεσία Wi-Fi-as-a-Service (WaaS) προς τους πελάτες της. Η υπηρεσία προσφέρεται μέσω Managed Service Partner (MSP), όπου προγραμματίζονται οι νέες δυνατότητες των υπηρεσιών, μία πλατφόρμα διαχείρισης που βοηθά τους MSPs να παρέχουν την υπηρεσία WaaS εύκολα και γρήγορα.
[/su_animate] [/su_column] [/su_row]

Ένα υψηλής ποιότητας ασύρματο δίκτυο Wi-Fi με μία ανταγωνιστική συνδρομή ανά έτος; Αυτό είναι το Wi-Fi as a Service (WaaS). Χάρη σε αυτή το μοναδικό Wi-Fi concept, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά πλεονεκτήματα ενός επαγγελματικού ασύρματου δικτυού χωρίς την ανάγκη μίας νέας επένδυσης. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαχείριση και τη συντήρηση του ασύρματου δικτύου, διότι αυτή την ευθύνη την έχει πλέον η Telecoms Simple Data, ο εξειδικευμένος WaaS συνεργάτης σας.

Η υπηρεσία Wi-Fi as a Service επιτρέπει στις επιχειρήσεις με περιορισμένο CapEx προϋπολογισμό, ή χαμηλούς πόρους για νέες τεχνολογίες IT, να προσφέρουν στους πελάτες και τους συνεργάτες τους γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη ασύρματη πρόσβαση LAN σε πολλές τοποθεσίες

[su_row] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

 

Για την παροχή της υπηρεσίας Wi-Fi as a Service, η Telecoms Simple Data θα χειριστεί τα πάντα, από το σετάρισμα και τις ρυθμίσεις των σημείων πρόσβασης (Access Points) και των switches της εγκατάστασης, ώστε αυτά να είναι υπό διαχείριση εξ αποστάσεως, έως και τη διασφάλιση της ασφάλειας του. Οι απαραίτητες διορθώσεις σφαλμάτων και οι αναγκαίες αναβαθμίσεις παραδίδονται αυτόματα μέσω cloud. Οι επιχειρήσεις θα προμηθευτούν την υπηρεσία συνολικού δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει και την εγκατάσταση.

Η υπηρεσία, Wi-Fi as a Service, ή αλλιώς WaaS, αφορά οτιδήποτε είναι σχετικό με τους πελάτες σας ώστε αυτοί να έχουν πρόσβαση σε μία οικονομική, εύκολη στη διαχείριση ασύρματη υπηρεσία, χωρίς να χρειάζεστε έμπειρους μηχανικούς ασύρματων δικτύων ή ακριβή υποδομή, με μία μοναδική συνδρομή ανά έτος.

[/su_animate] [/su_column] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″] guest-wi-fi
[/su_animate] [/su_column] [/su_row]

Με την εφαρμογή της υπηρεσίας WaaS, κάθε ακριβή τοπική υποδομή δικτύου μετακινείται στο cloud,
με αποτέλεσμα σχεδόν μόνο τα Access Points (APs) να απαιτούνται στις εγκαταστάσεις του πελάτη.
Εάν είστε επίσημος συνεργάτης, οι επιχειρήσεις των πελατών σας επωφελούνται από τη χρήση
μίας επαγγελματικής υποδομής ασύρματου δικτύου χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν σε μεγάλη επένδυση.

Οφέλη

[su_row] [su_column size=”3/4″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″] [/su_animate] [/su_column] [su_column size=”3/4″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]
  • Πετύχετε οικονομίες κλίμακας, με την αποφυγή δαπανών για επιπλέον τεχνικό εξοπλισμό. Αντίθετα, πληρώστε ένα προκαθορισμένο κόστος ανά έτος
  • Κατευθύνετε το υφιστάμενο προσωπικό πληροφορικής μακριά από το συνηθισμένο έργο της διαχείρισης του ασύρματου δικτύου σας (WLAN), και επιτρέψτε τους να επικεντρωθούν στους βασικούς επιχειρηματικούς σας στόχους
  • Μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα
  • Μετατρέψτε τα πάγια κόστη σε έξοδα δαπανών
  • Εξοικονομήστε έως και 50% χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WAAS σε σύγκριση με την εγκατάσταση ενός τοπικού controller και τη διαχείριση του ασύρματου περιβάλλοντος από εσάς σας.
[/su_animate] [/su_column] [/su_row]

 

Τα έργα μας

[su_row] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

sirens-tile[/su_animate] [/su_column] [su_column size=”1/2″] [su_animate type=”fadeIn” delay=”0.1″]

 

Η Telecoms Simple Data είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που σας προσφέρει τον πλέον ξέγνοιαστο τρόπο για να ανανεώσετε το ασύρματο δίκτυο της επιχείρησης σας.

Το μοντέλο WaaS, δηλ. η υπηρεσία “Wi-Fi as a Service” σας δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε και σας απαλλάσσει από τα εμπόδια που περιορίζουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών internet στην επιχείρηση σας. Η λύση σας επιτρέπει να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, όταν ακριβώς το χρειάζεστε.

Αυτή είναι η έννοια του “Pay as you Go”, η οποία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καινοτομία στην επιχείρησή σας και να μειώσει τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσετε στην προσπάθεια σας για κάτι νέο.

[/su_animate] [/su_column] [/su_row]

Επιπλέον, οι καινοτόμες δυνατότητες της cloud πλατφόρμας για τη διαχείριση του δικτύου σας, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε ολόκληρο το δίκτυό σας με αμεσότητα και ευκολία. Η λύση περιλαμβάνει αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του εγκατεστημένου τεχνικού εξοπλισμού.

Η λύση αποτελεί κυριολεκτικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ανανέωση του δικτύου σας – οπουδήποτε αυτό απαιτηθεί – έτσι ώστε να παραμένει πάντα up-to-date με τις ανάγκες των συσκευών των καταναλωτών

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί, μία μεγάλη τουριστική μονάδα ή ένα μεγάλο συγκρότημα χρειάζεται δαπανηρή ανάπτυξη των τεχνολογικών υποδομών, ειδικά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως είχαν προγραμματισθεί. Χωρίς την ανάγκη Capex, το μοντέλο μας WaaS σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας, δίχως την ανάγκη υψηλής άμεσης επένδυσης.

Μιλήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας σήμερα σχετικά με το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, να μειώσετε τους κινδύνους και να κρατήσετε το δίκτυό σας ενήμερο με βάση τις ανάγκες τις εποχής.